Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Irodai munka Esztergomban

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat Jelentkezés módja: Fényképes, telefonszámmal és e-mail címmel ellátott önéletrajz megküldése a következő e-mail címre: csehistvanrajmund@gmail.com
Az e-mail tárgyában a betölteni kívánt pozíciót kérem feltüntetni!
Készítette csehistvanrajmund (1)

Leírás

Komplex pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó multinacionális cég esztergomi irodájába keresünk 4 fő munkatársat. Betöltendő pozíciók:
- pénzügyi tanácsadó
- személyi asszisztens
- call center adminisztrátor
- értékesítési vezető
Kiemelkedő, versenyképes bérezés.
Minimum elvárás: Érettségi bizonyítvány megléte.
Jelentkezés módja: Fényképes, telefonszámmal és e-mail címmel ellátott önéletrajz megküldése a következő e-mail címre: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Az e-mail tárgyában a betölteni kívánt pozíciót kérem feltüntetni!

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Komárom_Esztergom

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14800
Megjelenítve: 15
Hozzáadott 2018-03-13 00:49:55
Lejár: 2018-05-12 00:49:54

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 231 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

szabadkézi rajz,festmény fotóról - CzeKoARTszabadkézi rajz,festmény fotór ...
SzolgáltatásPest megye20 000 Ft
Állvány BérlésÁllvány Bérlés
SzolgáltatásPest megye1 600 Ft
Olu BensonOlu Benson
Férfi Ruha HasználtPest megye1 Ft