Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Legyen anyagi függetlenseged a weststein kartyaval

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat piroskas093@gmail.com
Készítette szabopiroska53 (1)

Leírás

Üdvözöllek! Vagytok páran ,akiknek nincs master card kártyájuk. Nos ez már a múlt. Új netes bank kártya a netes munkához is jó.A Jugl hoz is .Ingyen lehet igényelni és ugyanúgy használhatod mint egy hagyományos mastercardot annyi különbséggel, hogy ezt nem látja állam bácsi!! A havi díja is alacsony 1 euro és nagyon jól használható paypalhoz is hozzá lehet kötni, de ATM pénz felvételre is alkalmas tudsz rá illetvé róla pénzt utalni.Mint a netbank.Egyedi SIFT és BIC és IBAN cod minden van . Link:https://my.weststeincard.com/en/apply?a_aid=5b33ce2c3461e Ha rendelsz egyet ingyen elküldik 10 nap alatt kapod meg! Tovább ajánlásra kell regisztrálni a lap alján találod az Affiliates ,,arra katints és töltsd ki , nekem ma már küldték is a linket. Es lesz másik webirodánk is...Erdemes regisztrálni ide is ..mert egy regi után 5 dollárt kapsz és 100 dollárnál automatikusan kiutalja paypalra vagy az altalad megadott bankszamlara, .Sok sikert kívánok mindenkinek.Ha szükseged van segitsegre, nyugodtan irj nekem.Privat facebook oldalam: https://www.facebook.com/piroska.szabo.1829 Regisztracios link, avagy kartya rendeles Link:https://my.weststeincard.com/en/apply?a_aid=5b33ce2c3461e

Részleteit

Keres/Kínál Keres

Régió

Budapest
Holderstauden329 /3 Schoppernau, 6886

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16141
Megjelenítve: 22
Hozzáadott 2018-08-06 20:50:36
Lejár: 2018-10-05 20:50:36

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 189 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

TakarításTakarítás
SzolgáltatásPest megye
Frenyó és Társai KftFrenyó és Társai Kft
ÉpítőiparHeves megye180 500 Ft
Évnyitó WorkshopÉvnyitó Workshop
SzolgáltatásBudapest