Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Otthonról végezhető adminisztrációs munka

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 30 000 Ft
Kapcsolat https://panel.marketagent.com/Register/Account/NewRegistration/hu?RefUID=1745811

Leírás

Mellékjövedelem otthonról !

https://panel.marketagent.com/Register/Account/NewRegistration/hu?RefUID=1745811

Könnyű, egyszerű, valós internetes munka

Marketagent: Pénzkeresés kérdőívek kitöltésével

Ha olyan otthoni munkát keres, amelyhez nem kell pénzbefektetés, ha nem áll közel Önhöz a termékek értékesítése, vagy egyszerűen még nem talált semmi olyan otthon végezhető munkát, amely igazán lázba hozta volna, akkor jelentkezzen kérdőív kitöltésre a Marketagent.com piac- és véleménykutató céghez, amely egy korrekt, pontosan fizető cég. Ez egy kiváló lehetőség, amellyel kiegészítheti jövedelmét. Ettől könnyebb, egyszerűbb, rugalmasabb, szaktudást nem igénylő pénzkereset nem sok létezik az interneten.

A Marketagent.com mottója: “Express yourself – Az Ön véleménye meghatározza a jövő trendjeit!” sejteti velünk, hogy milyen kutatásokban vehet majd részt. Most itt az alkalom, hogy véleményével Ön is befolyásolja a jövőnket. Sőt, ezt úgy teheti, hogy közben még pénzt is fizetnek Önnek. Azt gondolom, hogy ez nem hátrány! Az is előnyös a rendszerben, hogy kis összegeket is kifizetnek euróban. A kérdőívek magyar nyelvűek, így bárki, aki tud olvasni és klikkelni az egérrel, könnyen részt vehet a közvéleménykutatásokban. Ideális otthoni munka kismamáknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, de bárkinek, aki rendelkezik 2-3 hetente 10-15 perc szabadidővel.

Az első kérdőívekre akár néhány hetet is kell várni, de mivel ingyenes, érdemes mielőbb regisztrálni, azután “csak” várni kell az elsőre. Természetesen nem, kor, érdeklődés, foglalkozás alapján válogatják be a résztvevőket.

Lássuk, hogyan is működik a rendszer!

· Először regisztrálni kell a cégnél. Ezzel jelzi, hogy részt szeretne venni az interneten – akár otthon – végezhető kérdőív kitöltéses munkában. A cég már a jelentkezését is díjazza, ugyanis rögtön jóváírnaka marketagentes számláján 150 bónuszpontot (jelenleg 1,5 euronak felel meg). (A lenti űrlap kitöltése után megjelenik a regisztrációs link a Küldés gomb alatti zöld négyszögben.)

· Ha túl van a regisztrációs folyamaton nincs más dolga mint várni, hogy értesítés érkezzen az email címére, hogy új kérdőív kitöltésre van lehetőség. Ha megjön az üzenet, rögtön el lehet kezdeni a “munkát”.Kutatásonként bónuszpontokat kap (30-250 pontot), amik készpénzre cserélhetők. Egy-egy kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe.

· A másik módja, hogy még több pénzt keressen a Marketagenttel, ha másokat is értesít erről az interneten végezhető otthoni munkáról. Ha valaki az Ön ajánlásával jelentkezik a kérdőíves pénzkeresésre és legalább egy kutatásban részt vesz, akkor Önt egyszeri 200 bónuszponttal jutalmazzák. Nem mlm rendszer, így a az Ön segítségével csatlakozók után a továbbiakban már nem részesül újabb eurókban. (Szerintem ez lenne az igazi, de ez egy privát vélemény)

· Minden csatlakozónak létrehoznak egy webirodát, ahol mindent le lehet követni, illetve egyéb információkhoz juthatnak. A webirodában található az Ön saját csatlakoztató linkje, amit – ha rendelkezik weboldallal – kihelyezhet oda. Minden olyan személy után, aki ezen a linken keresztül jelentkezik a kérdőívezős munkára, Ön 200 bónuszpontot kap. Ugyanez a helyzet, ha a webirodában található “Hívja meg barátait” űrlapon értesíti ismerőseit és azok szintén jelentkeznek és aktívak lesznek a rendszerben.

Igaz, ebből az otthoni munkából nem lesz senki milliomos, de azt gondolom a jövedelem arányos a befektetett energiával

… a jövő trendjeit is meghatározhatjuk.

Nos, Ön szerint van ettől egyszerűbb pénzkereset?

Ha érdekel a munka,katt a linkre és regisztrálj,máris kezdheted
https://panel.marketagent.com/Register/Account/NewRegistration/hu?RefUID=1745811

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Borsod-Abaúj-Zenplén megye

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 18028
Megjelenítve: 41
Hozzáadott 2019-04-02 10:42:58
Lejár: 2019-06-01 10:42:58

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 115 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kereskedelmi ügyintéző állás Monoron!Kereskedelmi ügyintéző állás M ...
Szakképesítés nélküliPest megye
Finomtervező álláslehetőség JászárokszállásonFinomtervező álláslehetőség Já ...
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok