Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Hirdetés feladás ingyen regisztráció nélkül !

 

A www.ingyen-hirdetések.hu apróhirdetési portálon a hirdetés feladás  regisztráció nélkül is ingyen elérhető .

Az ingyen-hirdetések.hu-n két féle kép adhat fel hirdetést .

  1. Regisztrációval----> A hirdetésfeladás  előtt nyit egy saját hirdetési fiókot ,ezt következőképp teheti meg.A főoldalon az ügyfélkapu menüpont alatt a belépés linkre kattintva a felugró ablakban az uj fiók létrehozás feliratra kattint.Vagy a hirdetési oldal tetéjén a hirdetés feladás menüpontra lépve autómatikussan a bejelentkezés panelra dobja és ott alul megtalálja a következő feliratot "Még nem történt meg a regisztráció?"itt tud regisztrálni
  2. Hirdetésfeladás regisztráció nélkül---->A weboldalon az ügyfélkapu menüpont alatt a három közösségi portál logoja látható (Facebook,Google,Twitter,) bármelyikre katint a portál adataival be tud lépni és már is eltudja kezdeni az apróhirdetést feladni.

 

Hirdetés feladás ingyen regisztráció nélkül .

apróhirdetés ingyen

 

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.