Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Linkcser-Banner csere

 

Bannercsere programunk


BANNER CSERE esetén ezt a kódot másolja ki és helyezze el az oldalán, és utánna vegye fel a kapcsolatot velünk az ingyen-hirdetesek kukac freemail.hu az email-ben írja le az oldal url-jét ahol elhelyezte a banner kódját .Viszonzásként felkerül a partnereink közé.
<form>
<textarea wrap="virtual" cols="40" rows="6" name="banner" style="width: 322; height: 126;"><a href="http://ingyen-hirdetesek.hu/" target="_blank"><img src="http://ingyen-hirdetesek.hu/banner.gif" alt="Hirdetés feladás expressz" title="Apróhirdetés feladás - Ingyenes hirdetések feladása gyorsan" style="border: 0px"></a></textarea>

 


Linkcser programunk

LiNKCSERE esetén ezt a kódot másolja ki és helyezze el az oldalán, és utánna vegye fel a kapcsolatot velünk az ingyen-hirdetesek kukac freemail.hu az email-ben írja le az oldal url-jét ahol elhelyezte a link kódját .Viszonzásként felkerül a partnereink közé.
<a href="http://ingyen-hirdetesek.hu/" target="_blank" title="Ingyenes hirdetések feladása gyorsan">Hirdetés feladás ingyen</a>

Így néz majd ki.

 Hirdetés feladás ingyen

Partnereink

 

MEGAPORT

Apróhirdetés - wyw.hu

Apróhirdetés linkgyűjtemény

www.dima.hu


 

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 53 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • PapZ

 

legfrisseb

Területi képviselő munkatársTerületi képviselő munkatárs ...
Internetes munkaBorsod-Abaúj-Zenplén megye
Komissiózó munkalehetőségKomissiózó munkalehetőség
Szakképesítés nélküliPest megye
Győri ingatlanközvetítő iroda üzletkötőket keresGyőri ingatlanközvetítő iroda ...
ÁllásGyőr-Moson-Sopron1 Ft