Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál Felhasználói szabályzata

A hirdetés feladás előtt olvassa el!!

A hirdetést ingyen tudja feladni , előtte egy felhasználói fiókot kell létrehoznia és utána tudja módosítani,feladni,. A szabályzatnak megfelelően feladott apróhirdetés hétköznap 24 órán belül megjelenik. A www. ingyen-hirdetések .hu apróhirdetési portál fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül. A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség! A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben! Az oldalon kizárólag Magyar nyelven írt hirdetéseket jelenítünk meg. Üzemeltető fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására is. A Felhasználó felelőssége, hogy a felhasználási feltételek változásait figyelemmel kísérje. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a felhasználási feltételek módosításának elfogadását jelenti. Üzemeltető bármely tartalom megjelenését megtagadhatja vagy megjelent tartalmakat minden előzetes figyelmeztetés vagy indoklás nélkül törölheti.A duplikált tartalmú hirdetések automatikusan törlésre kerülnek!

A hirdetés címében nem szerepelhet: Telefonszám,Végig nagy betűvel írt szó PL: ELADÓ HÁZ...stb.

A hirdetés szövegében nem szerepelhet: Csupa nagybetűvel írt szó illetve mondat.

Hirdetés duplikálás: Többször egymás után ugyan azt a hirdetést adja fel/ugyan azt a terméket vagy szolgáltatást csak más szöveggel hirdet meg/.

Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál nem vállal felelősséget

 • az oldalon elhelyezett hirdetés valóságtartalmáért.
 • az oldal leállásából vagy változtatásából eredő esetleges károkért.

Az oldalon tilos feladni: /a hirdetés azonnali törlése jár/

 • szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sértő    hirdetéseket,erotikus tartalmú, zavart keltő hirdetéseket,pornográf, warez és törvénysértő hirdetéseket,
 • Tilos a dizájner drogokat reklámozó hirdetések feladása

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

 •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
 • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
 • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
 • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

 • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
 • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
 • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
 • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 242 vendég és 1 felhasználó van jelen.

 • PapZ

 

legfrisseb

Aszódi AVIA kúton Thai MasszázsAszódi AVIA kúton Thai Masszáz ...
Bana Mama egyébPest megye
Területi képviselő munkatársTerületi képviselő munkatárs ...
Internetes munkaBorsod-Abaúj-Zenplén megye
Komissiózó munkalehetőségKomissiózó munkalehetőség
Szakképesítés nélküliPest megye